Kiállítás

A New York Historical Society Harry Potter: The History of Magic című kiállításának megnyitója

A New York Historical Society felfedett néhány izgalmas programot a közelgő kiállításáról. Az események között vannak workshopok, kvízestek és sok más varázslatos  program.
A New York Historical Society idén októberben Amerikába szállítja a British Library Harry Potter: A History of Magic című kiállítását, és most felfedtek néhány tematikus rendezvényt a tárlatról. A jó hír pedig, hogy a jegyek már kaphatóak.
A kiállításba, ami a valós világ mágikus hagyományait és a folklórt együtt ünnepli J.K.Rowling varázslatos világával, több amerikai elemet is bele fognak olvasztani, például a Scholastic illusztrátoraitól, Brian Selczniktől és Mary GrandPrétől lesznek láthatóak grafikák. Bejelentették, hogy a két művész részt fog venni egy beszélgetésen, ahol a Scholastic kreatív igzagatójával, David Saylorral együtt a munkájukról fognak beszélni.
A további események közé tartozik az An Evening with Jim Dale című rendezvény, ami egy beszélgető est lesz Jim Dale-el az amerikai Harry Potter hangoskönyvek kedvelt narrátorával; egy The Harry Potter Effect című beszélgetés, amiben szakértőkkel fogják analizálni a franchise kultúrális jelenségét; egy Growing up with Harry Potter című beszélgetés, amin szakértők és amatőrök fogják elmondani az élményeiket a könyvekkel kapcsolatosan; és egy este a British Library kurátoraival, akik tavaly létrehozták ezt a kiállítást. Mindez és sok más várja majd a látogatókat, kezdve a gyerek workshopoktól egészen a magukkal ragadó történelmi előadásokig.
A programokról még több információt találhattok a New York Historical Society weboldalán.
A New York Historical Society, Harry Potter: A History of Magic című kiállítása október 5- től 2019. január 27-ig lesz látható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.